با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
جهان در حال گذر به یک وضع جدید است/ایران حرف نوین و موجآفرین دارد
خبرگزاری فارس: رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: جمهوری اسلامی بر خلاف غرب عقیم، در ابعاد مختلف سیاسی، حکومتی، اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی برای جامعه بشری حرفهای نوین و موج آفرینی دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری،حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب عصر امروز (یکشنبه)در دیدار صدها نفر از اساتید، محققان و پژوهشگران دانشگاهها، جهان را در حال گذر و تحول به سمت یک «ساختار و هندسه جدید سیاسی، اقتصادی و اجتماعی» خواندند و با تبیین جایگاه و نقش آفرینی ویژه ملت ایران در این تحول عظیم تاریخی تأکید کردند: نخبگان کشور از جمله دانشگاهیان می توانند با عمل به وظایف بسیار مهم خود در این برهه بسیار حساس تاریخی، به ارتقای جایگاه ایران در ساختار جدید جهان، کمک تعیین کننده ای کنند.
گفتم: وضعيت اقتصادي ، تحريم ها، تورم ، گراني و امثال اين ها براي چيست؟ چرا مردم بايد اينقدر تحت فشار باشند؟
گفت:
مبارزه با آمريكا به اصطلاح به فينال رسيده و هر دو طرف همه توان و امكاناتشان را به عرصه آورده است . مستكبرين براي شكست جمهوري اسلامي ايران به اين نتيجه رسيده اند كه بايد با تشديد تحريمها و فشار هاي اقتصادي مسئولان و مردم ايران را خسته كنند تا يا مسئولين رفتارشان را تغيير دهند(در مقابل خواسته هاي آنها تسليم شوند) و يا مردم را وادار كنند تا مسئولين اين چنيني سر كار بياورند و اين كار آنها به تعبير امام خامنه اي آخرين تير تركش آنها است. به نظر شما اينجا بايد چه كرد؟ بايد تسليم دشمن شد و همه ي زحمات و تلاش هاي گذشته را بي اثر ساخت يا بايد مقاومت كرد. صبر كرد، دور انديشي كرد و تسليم دشمن نشد. براي آگاهي بيشتر شما عزيزان جملاتي از حضرت امام خميني (ره) و امام خامنه اي را با هم مرور ميكنيم. حضرت امام خميني (ره) در پيام خودشان (فرمان تشكيل بسيج) در سال 58 مي فرمايند : همه بايد يك صدا باشند ، سروصداي امروز فقط مقابله با آمريكا است. امروز هر سروصدايي بلند بكنيد كه غير از اين مسير باشيد ، بدانيد كه بردش را آنها دارند . بايد همه ي قوايمان را جمع كنيم براي نجات دادن يك كشور (و امروز بايد گفت براي نجات كشور هاي اسلامي) بايد اگر مسائلي براي ما پيش بيايد هر چقدر هم سخت باشد بايد تحمل كنيم... اگر غفلت شود مملكتتان از بين مي رود و غفلت نكردن هم به اين است كه همه قوا را و هر چه فرياد داريد سر آمريكا بكشيد. حضرت امام (ره) در جايي ديگر فرموده اند : اگر آنها در مقابل دين ما بايستند در مقابل تمام دنياي آنها خواهيم ايستاد.
به نقل از تابناک در شهریور سال گذشته، سعید عبدولی، قهرمان کشتی فرنگی جهان در وزن ۶۶ کیلوگرم با حضور در منزل «شهید باباییزاده»، از شهدای حملات گروهک تروریستی پژاک، مدال قهرمانی خود را به پدر وی اهدا کرد.
گفتم: چرا مسئولين كشور از خير انرژي هسته اي نمي گذرند تا مشكلات كشور كمتر شود.تهديدات كمتر شود و مردم اينقدر سختي نكشند؟؟
گفت:
فكر كنم بهترين مختصر ترين و منطقي ترين جواب ، فرمايشات امام خامنه اي است كه برايشان ميخوانم. {آنهايي كه خيال ميكنند اگر ما در قضيه ي انرژي هسته اي عقب نشيني كرديم دشمني آمريكا تمام ميشود از اين حقيقت قافلند كه مشكل آنها مساُله هسته اي نيست ، كشور هايي هستند كه سلاح هسته اي دارند ، در منطقه ي ما هم هستند آنها ككشان هم نمگزد! مساُله، مساُله ي سلاح هسته اي يا صنعت هسته اي نيست ، مساُله ي حقوق بشر نيست ، مساله جمهوري اسلامي است كه مثل شير در مقابل اينها ايستاده است. اگر جمهوري اسلامي هم در مقابل اينها مثل بعضي از رژيم هاي منطقه ، حاضر بود به ملت خودش خيانت كند، در مقابل اينها تسلي بشوند، با او كاري نداشتند. مساله ي اينها زياده خواهي هاي استكباري است ، اين علت دشمني با ملت ايران است}.
البته نبايد از فوايد مادي و معنوي انرژي هسته اي هم غافل ماند. در سخنام امام خامنه اي نيز به برخي از اين فوايد اشاره شده است كه بعضي از آنها را برايتان نقل مي كنم
{هر پيشرفت علمي اي ، يك حركت بزرگ و يك بشارت بزرگ به اين ملت است كه مي تواند ، و از اين كار شما – مسله ي هسته اي – توانست به اين ملت عزت نفس بدهند. اين يكي از ابعاد اهميت كار شماست}.
مراسم سوگواری شهادت مولای متقیان امام علی (ع) روز پنج شنبه با حضور قشرهای مختلف مردم در حضور حضرت آیت الله "خامنه ای" رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
قدرت پوشالی اسرائیل شکست/ نقاط قوت و ضعف دولت را می بینیم
ابرکوه - خبرگزاری مهر: امام جمعه ابرکوه گفت: پیروزی مقاومت لبنان در جنگ 33 روزه، هیمنه پوشالی اسرائیل را در هم شکست.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی در خطبه های این هفته نماز جمعه ابرکوه با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در نامگذاری 23 مرداد سالروز پیروزی مقاومت 33 روزه حزب الله لبنان به نام روز مقاومت اسلامی اظهار داشت: مقاومت 33 روزه حزب الله، قدرت توهمی قدرت اسرائیل و شکست ناپذیری ارتش این رژیم غاصب را شکست.
وی افزود: این پیروزی اقتدار پوشالی و هول انگیز نیروی هوایی اسرائیل، قدرت اطلاعاتی موساد، نقش موثر غرب و عربها در حمایت از اسرائیل در مقابل حزب الله را به لطف خدا و به صورت یکپارچه فرو ریخت و موجی از بی اعتمادی، تار و پود دولت جعلی اسرائیل را در برگرفت.
حسینی عنوان کرد: با پیروزی حزب الله، توهم ثبات اسرائیل مبدل به بی ثباتی شد و آثار دیگر این مقاومت قهرمانانه در 33 روز جنگ، پرده برداری از چهره رژیم های عربی و حکام سرسپرده عرب بود که نه تنها ارتش عربی به حمایت از مسلمانان لبنان وارد عمل نشد، بلکه سران عرب با اتحاد، موضعی یک سویه در راستای حمایت از دشمن گرفتند.
آیت الله سید جواد خامنه ای را نمی توان مرد سیاست و مبارزه به مفهومی که امروز تصور می شود نامید. وی پا به این عرصه نگذاشت و ادعای آن را هم بر زبان نراند. ایشان امام خمینی را از نزدیک دیده و با ایشان آشنا شده بود.؛ بلکه می توان گفت او با حاج آقا روح الله رفاقت داشت.
گروه فرهنگی مشرق -"شرح اسم" عنوان همان کتابی است از زندگینامه رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۱۸ تا ۱۳۵۷ که توسط هدایت الله بهبودی به رشته تحریر در آمده و توسط موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به چاپ رسید. البته این کتاب اولین بار همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رونمایی شد؛ اما به دلیل وجود برخی اغلاط تاریخی، توزیع آن متوقف شد تا اینکه چند روز پیش پس از برطرف شدن اغلاط، چاپ و در اختیار علاقمندان گرفت. در نظر داریم هر روز بخشی از این کتاب را منتشر کنیم.
آنچه در ادامه از نظرتان می گذرد بخش دوم این کتاب است.
پدر؛ آیت الله سید جواد خامنه ای
آیت الله حاج سید جواد خامنه ای در جمادی الآخر 1313 در نجف اشرف به دنیا آمد. دو سه ساله بود که در بازگشت خانواده به آذربایجان به تبریز آمد. دوران نوجوانی را در جریان رخداد های نهضت مشروطه گذراند. جنگ های محله امیر خیز، شهادت ثقه الاسلام و جنازه به دار کشیده او در روز عاشورا، سخنرانی های پرشور و بلند شوهر خواهر خود، شیخ محمد خیابانی را که گاه تا 4 ساعت ادامه می یافت از نزدیک دید.
وی علوم مقدماتی را در مدارس تبریز خواند. حدود 9 ماه در مشهد توقف کرد و سپس به تبریز بازگشت. در این مدت مادرش از دنیا رفته بود. گفته می شود در این زمان شاهراه (جاده تهران به مشهد) نا امن بود و راهزن های منطقه استر آباد مدام در تاخت و تاز به این جاده بودند.
سید جواد به بادکوبه رفت و از طریق بحر خزر راهی عشق آباد شد و از آن صوب به خراسان رسید. وی در مشهد نزد آقایان حاج سید حسن قمی، میرزا محمد آیت الله زاده خراسانی، حاج فاضل خراسانی و میرزا مهدی اصفهانی تلمذ کرد.
سید جواد در سال 1345 ق و در نخستین سال از سلطنت رضا شاه، راه نجف اشرف را پیش گرفت تا اندوخته های خود را کامل کند. پس از 6 سال در بازگشت به ایران راه به سوی نجف گشود. در آستانه چهارمین دهه زندگی خود بود که با ضایعه مرگ همسر که سه فرزند دختر از او به یادگار داشت رو به رو شد.
آیت الله سید جواد خامنه ای در مشهد به عنوان یک مجتهد و عالمی صاحب نظر به تشکیل حوزه تدریس اقدام نکرد. وی شاگردان خصوصی و گاه موقت داشت که غیر از فرزندان، می توان از حاج میرزا نصرالله شبستری از روحانیون تبریز و حاج میرزا حسین زاده عبایی از علمای مشهد یاد کرد. و نمار صبح را با اندکی تاخیر و نیز تانی می خواند از این رو مامومین خاص داشت. وی مقید به تشرف به حرم رضوی و زیارت امام رضا (ع) بود. این آداب حتی هنگامی که مبتلا به بیماری چشم شد و مدتی دچار نابینایی گردید، با کمک پسرانش ادامه داشت. معالجات بعدی توانست یک چشم او را بینا نگه دارد.
سال 40 هجری قمری: ضربت خوردن حضرت علی(ع) در مسجد كوفه
عبدالرحمن بن ملجم مرادی، از گروه خوارج و از آن سه نفری بود كه در مكه معظمه با هم پیمان بسته و هم سوگند شدند، كه سه شخصیت مؤثر در جامعه اسلامی، یعنی امام علی بن ابی طالب(ع)، معاویه بن ابی سفیان و عمرو بن عاص را در یك شب واحد ترور كرده و آن ها را به قتل رسانند.
هر كدام به سوی شهرهای محل مأموریت خویش رهسپار شدند و عبدالرحمن بن ملجم مرادی به سوی كوفه رفت و در بیستم شعبان سال 40 قمری وارد این شهر بزرگ شد. (نگاه كنید: بیستم شعبان سال 40 هجری قمری)
وی به همراهی شبیب بن بجره اشجعی، كه از همفكران وی بود و هر دوی آن ها از سوی "قطام بنت علقمه" تحریك و تحریث شده بودند، در سحرگاه شب نوزدهم ماه مبارك رمضان سال 40 قمری در مسجد اعظم كوفه كمین كرده و منتظر ورود امیرمؤمنان علی بن ابی طالب(ع) شدند.(1) هم چنین قطام، شخصی به نام "وردان بن مجالد" را كه از افراد طایفه اش بود، به یاری آن دو نفر فرستاد.(2)
توسعه شبکه نیرومند اطلاعرسانی برای مقابله با جنگنرم
امروز اقتدار رسانهای بزرگترین پشتوانه اقتدار دفاعی است و همه وظیفه داریم زمینهها و شرایط این اقتدار را فراهم کنیم.
به گزارش گرداب، سردار "احمد وحیدی"، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در آستانه روز خبرنگار در جمع مسئولان شبکه خبری دفاع وابسته به وزارت دفاع طی سخنانی با گرامیداشت 17 مرداد، روز خبرنگار از خبرنگاران به عنوان خصم جهل و خودکامگی و خط شکنان عرصه بیداری و خردمندی یاد کرد.
وحیدی، خبرگی و خردمندی، خیرخواهی و خلوص را از ویژگیهای خبرنگاران خوب ایرانی برشمرد و تصریح کرد: «شهید صارمی که سالروز شهادتش روز خبرنگار نام گرفته است از پیشتازان این عرصه خطیر به شمار میآید.»
وزیر دفاع گفت: «خبرنگاران در افزایش خردمندی و ایجاد خرسندی و نشاط در جامعه نقش تعیین کنندهای دارند و با اطلاعرسانی مبتنی بر صحت، سرعت و دقت موجب بالندگی جامعه میشوند.»
وی، خبرنگاران ایران اسلامی همچون شهید رهبر و شهید صارمی را قربانیان مظلوم خشونت، تروریسم و جنگافروزی جبهه استکبار و منادیان جهل و خودکامگی دانست و تصریح کرد: «خون شهدای خبرنگار افشاگر ماهیت پلید کسانی است که با ابزار اطلاعرسانی و جنگ روانی و تبلیغاتی برای سلطه برجهان بر طبل جنگ و خشونت میکوبند و منافع و حقوق ملتها را پایمان میکنند.»
همزمان با سالروز ولادت كريم اهل بيت امام حسن مجتبي (ع)، رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار تعدادي از استادان زبان و ادب فارسي و شاعران جوان با اشاره به اينكه كاروان شعر در كشور با سرعت، دقت و جهت گيري درست به پيش مي رود خاطرنشان كردند: با استمرار اين حركت، كشورِ عزيزِ ايران بار ديگر هديه اي ارزشمند به تمدن و فرهنگ جهاني و خصوصاً اين منطقه، اهدا خواهد كرد.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: شعر علاوه بر اينكه ظرفي براي بيان احساس شاعرانه است بايد در خدمت ارزشها باشد و شاعر در عمل به وظيفه و مسئوليت خود، اين نعمت بزرگ ال� �ي را در خدمت به دين، اخلاق، انقلاب و معرفت افزايي قرار دهد.
ايشان مضمون آفريني و در پي آن، جوششهاي ذوقي را در اين زمينه ضروري دانستند و تصريح كردند: شعر مي تواند به "معرفت ديني و اخلاق مردم" و "حركت انقلابي ملت" خدمت كند و اين كار حتي با يك يا دو بيت شعر انقلابي،اخلاقي و معرفتي در يك غزل محقق مي شود و تأثير مي گذارد.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به اهميت سه ركن "لفظ مناسب"، "مضمون سازي و مضمون يابي" و "احساسات لطيف شاعرانه" افزودند: قالب شعر نمي تواند نسبت به مسائل موجود كشور بي تفاوت باشد يا از آن صرف نظر كند.
رهبر انقلاب اسلامي ظلم ب� �رگ هسته اي در حق ايران و ترور دانشمندان را نمونه اي از واقعيات و مسائل موجود كشور برشمردند و تصريح كردند: جبهه استكبار با همه قدرتِ تبليغاتي و تشكيلاتِ سياسي خود و با خباثت تمام در مقابل ملت ايران ايستاده است و ملت ما هم مقاومت مي كند و اين حادثه ملي نبايد از نظر شاعر متعهد دور بماند، چرا كه در مصاف حق و باطل نمي شود بدون موضع باقي ماند.
رهبر انقلاب اسلامي با يادآوري بي تفاوتي برخي مدعيان ميهن دوستي نسبت به مسائل جنگ تحميلي و اشغالگري دشمن خاطرنشان كردند: همين افراد، پوچ گرايي، اهمال گرايي و بي تعهدي به دين، اخلاق و مسائل اساسي كشور و انقلاب را تبليغ مي كنند در حالي كه هيچ واكنشي درباره تعهد به بيگانه و دشمن از خود نشان نمي دهند.
حضرت آيت الله خامنه اي در پايان توصيه كردند: كسانيكه در جبهه حق و معنويت، سرمايه هنري خود را خرج مي كنند، دائم مراقب خود باشند و در مسير حق استقامت به خرج دهند.
در ابتداي اين ديدار تعدادي از شاعران، سروده هاي خود را با مضامين ديني، انقلابي، اجتماعي آييني و بيداري اسلامي قرائت كردند.
کاخ سفید با دعوت از چند سازمان و شخصیت ضد انقلاب که آنها را نماینده ایرانیان در آمریکا میداند، یک میزگرد مشورتی برگزار کرد تا بلکه بتواند از بن بست بوجود آمده در سیاستهای شکست خوردهاش علیه ایران رهایی یابد.
به نقل باشگاه خبرنگاران ؛ در میزگرد ترتیب داده شده توسط کاخ سفید سازمان موسوم به نایاک، بنیاد ایمان و سازمان موسوم به پایا حضور داشتند و چند شخصیت منفرد و سازمان کوچک هم دعوت شده بودند که برخی از آنان در طیف گروهک ضد انقلابی نایاک قرار دارند.